sigla
  Adauga anunt | Modifica anunt    
second
hand
 Curs Valutar
    curs euro     EUR: 4.6686 RON
    curs usd     USD: 4.0026 RON
masina
auto
RCA
Card de vacanta 9695
second
hand
 Criterii de cautare

  Marca Marca

  ... mai multe optiuni

  Model Model

  ... mai multe optiuni

  An de fabricatie An de fabricatie

  ... mai multe optiuni

  Pret (Euro) Pret (Euro)

- Cauta masini

  Judet Judet

  ... mai multe optiuni

  Kilometraj Kilometraj

- Cauta masini
  ... mai multe optiuni

  Combustibil Combustibil

masina
auto
bmw
second
hand

 Prima Pagina > Termeni si conditii

masina
auto
second
hand
- Utilizarea site-ului http://Second-Masini.ro implica acceptul Termenilor si Conditiilor expusi mai jos. Se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
- Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea sau acceptul prealabil al utilizatorilor site-ului http://Second-Masini.ro. Versiunea valabila a Termenilor si Conditiilor este cea aplicabila la momentul accesarii site-ului http://Second-Masini.ro
- Site-ul http://Second-Masini.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specificati pe site-urile/paginile respective, site-ul http://Second-Masini.ro nu isi asuma nici o obligatie si nu este raspunzator pentru continutul respectivelor site-uri
- Utilizator - orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile site-ului Second-Masini.ro
- Anunturile trebuie sa contina in mod obligatoriu informatii reale: date tehnice, descriere, imagini, date de contact, nu trebuie sa aiba continut calomnios, nu trebuie sa incalce drepturi de autor sau vreo prevedere legala
- Prin publicarea anuntului de catre utilizator pe site-ul http://Second-Masini.ro, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile Termenilor si conditiilor valabile pe acest site.
Utilizatorul isi asuma raspunderea integrala pentru continutul anuntului si pentru autenticicatea informatiilor publicate in anunt. 
- Valabilitatea unui anunt este de maxim 60 zile calendaristice.
- Site-ul http://Second-Masini.ro nu isi asuma responsibilitatea pentru afisarea anunturilor fara intrerupere, la timp sau fara erori si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza. 
- Site-ul http://Second-Masini.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul anuntului. 
- Echipa Second-Masini.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial orice anunt in orice moment fara nici o avertizare prealabila sau ulterioara a utilizatorului care a publicat anuntul.
- http://Second-Masini.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul sau autenticitatea anunturilor publicate si nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte caracteristici ale produselor descrise in anunturi. 
- Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund realitatea si ca nu incalca drepturile unor terte persoane sau legislatia in vigoare. 
- Utilizatorul declara ca este de acord cu publicarea pe site-ul http://Second-Masini.ro a informatiilor anunturilor introduse si declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile in vigoare pe acest site.
- Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de http://Second-Masini.ro in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat. 
- Plangerile trebuie trimise la adresa de e-mail: admin(at)Second-Masini.ro. Plangerile trimise la alte adrese de email nu sunt luate in considerare.
- Plangerile si/sau sesizarile transmise trebuie sa contina datele de identificare a utilizatorului, numarul de identificare al anuntului ce face obiectul plangerii respectiv alte date necesare pentru identificarea problemei semnalate precum si o descriere detaliata a motivului sesizarii. 
- Plangerile/sesizarile vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora, dar numai daca au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii utilizatorului, anuntului si/sau a problemei. In caz contrar plangerea nu va fi luata in considerare. 
- Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, utilizatorul poate accesa link-ul: http://anpc.gov.ro
- Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, site-ul http://Second-Masini.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza. 
- Orice persoana care acceseaza paginile site-ului http://Second-Masini.ro isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele cu caracter personal furnizate de utilizatori sa fie prelucrate de http://Second-Masini.ro.  
- Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. 
- Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, utilizatorul poate trimite o solicitare la adresa admin(at)Second-Masini.ro
- Echipa Second-Masini.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile in orice moment fara nici o avertizare prealabila sau ulterioara a utilizatorului.
- Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. 
- Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare. 
- Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania, Bucuresti.
		
masina
auto
autoPIESEonline24.ro
second
hand
 Oferte de top!
masina
auto
second
hand
Contact | Harta site | Termeni si conditii | Publicitate | Ajutor Valid HTML 4.01 Transitional
Prin accesarea serviciilor acestui site de web va exprimati acceptarea Termenilor si conditiilor
masina
auto